6.7.07

Bangkok city

Bangkok on länsimaalaiselle oikea ostostaivas Shanghain jälkeen. Tuotteissa on ainakin nimi ja käyttötarkoitus aina englanniksi, muutenkin valikoima koostuu länsimaalaisimmista tuotteista. Täältä mukaan ovat lähteneet chilijauheet, erikoisshampoot ja -hoitoaineet, meikit ja lääkkeet. Valitettavasti vaatepolitiikka kauppaketjuissa on sama kuin muuallakin Aasiassa, isoin koko mitä aina löytyy on eurooppalainen M. Feikkimarkkinoilla tarina on toki toinen, ja Bangkokista löytyy myös loistavia räätäleitä, jotka tekaisevat vaatteita matkalaiselle muutamassa päivässä.

Aikaa voi kuluttaa shopaten mm. Emporiumissa, MBK:ssa (Mabookrong) ja Siam Centerissä. Bangkokin liikenne on välillä tuskaisen hidasta, jopa Aasian liikenteeseen tottuneille, joten taksin sijasta kätevä kulkupeli on teiden yläpuolella huristeleva Sky train. Suhteellisen kallis, mutta niin miellyttävä.

Thaimaalaiset osaavat myös hemmottelupalvelut. Kylpylöitä ja kauneushoitoloita löytyy joka nurkasta ja jokaisen lompakolle sopivia vaihtoehtoja on tarjolla. Löytyy myös paikkoja, joissa hierojiksi esittäytyvät minihameissa ja korkokengissa keikistelevät thai-tytsät.


Thai massage can be a bit rough. More safely choice is oil massage "swedish massage".

Mutta...Bangkokin villi puoli on tarkoin piilotettu omille alueilleen. Vahingossa kauppaa, kylpylää tai ravintolaa keskustasta etsivä ei kokemukseni mukaan tupsahda mihinkään ilotyttötaivaaseen/helvettiin. Päätin jättää Bangkokin tähän puoleen tutustumisen edelleenkin toiseen kertaan.

Piiitkä viikonloppu Thaimaassa meni verkkaisasti. Pikku sukellus toisenlaiseen Aasiaan kuin mitä Shanghai tarjoaa on aina paikallaan, varsinkin jos se toisenlainen Aasia tarkoittaa Bangkokia!


No comments: