16.8.07

Ja nyt julistetaan...

...ketkä saavat Rockin' Girl Blogger maininnan meikäläiseltä! Parin päivän verkko-ongelmien aikana on ollut mahdollisuus asiaa pohtia, ja nyt kun nettailu ja bloggailu taas sujuu niin on aika laittaa kunnia kiertoon:

Ensimmäinen valintani on Tuuli. Blogista löytyy tarinaa mm. expatti elämästä Hollannissa. Tietysti itseäni kiinnostaa aina kuulla muiden ulkomailla asuvien suomalaisten tarinoita, mutta erikoismaininta tämän blogin monipuolisuudelle. Virkistävää lukea hyvin kirjoitettua ja kuvitettua blogia jossa käsitellään jotain muuta kuin käsitöitä tai lapsia.

Seurailen innolla myös muutamia muita ulkosuomalaisten blogeja, ja samasta sarjasta seuraava valintani on Jonnan blogi. Suurimmaksi osaksi tarinoita elämästä ja työskentelystä Meksikossa. Hauskoja ja surullisia tarinoita. Tätä lukiessa Kiina tuntuu välillä helpolta ja turvalliselta maalta asua.

Tuttu linja jatkuu ja seuraava maininta menee Afrikkaan Empulle. Tiedän hyvin miltä tuntuu kun ruoka ei koskaan ole sitä mitä listalla luvataan, kanassa on aina nahka, luut ja jänteet mukana ja kuinka hieno tunne voi olla kun kaupasta silloin tällöin löytyy parmesaania! Lisäksi olen ehkä hieman kade, lapsuuden haavenani oli muuttaa Afrikkaan...

Sitten palataankin Suomen maisemiin ja seuraava maininta menee naiselle ratissa. Eikä pelkän ammatinvalinnan tai autoilun vuoksi, vaan enemmänkin kirjoituksista välittyvän itsevarmuuden takia. Naisten blogeista liian monet ovat neuroottisia kertomuksia naisen taistelusta ulkonäön kanssa. Tämä onneksi ei. Ja aivan, mitä se miehelle kuuluu mitä nainen tekee työkseen, mistä lähtien miehet ovat kyselleet naisiltaan mitä he saavat tai eivät saa tehdä työkseen...

Viimeinen maininta menee kimppablogin Vapaaehtoisesti lapsettomat kirjoittajille. Mielenkiintoista vaihtelua kotiäiti-blogeihin. Harmi vaan että postauksia ei tipu kauhean tiuhaan.

Tässäpä nämä, olkaapa hyvä!

1 comment:

Anonymous said...

Kiitän ja kumarran! Iloinen yllätys, en edes tiennyt että luet blogiani!