29.4.08

Se on pian Wappu!

Vieraat on saatettu kentälle, ja koska sumusta huolimatta Finskin kone laskeutui Pudongin uuteen 2 terminaaliin (ekaa kertaa tänään), niin luultavasti ovat jo matkalla Suomea kohti.

Taas tuli kierrettyä nähtävyyksiä, ja vieraat kysyivätkin kuinka jaksan aina kiertää samoja nähtävyyksiä kerta toisensa jälkeen. Noh, tosi asiassa käyn Shanghain turistipaikoilla muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vain vieraiden kanssa. Ja koska vieraita nyt ei kuitenkaan ole käynyt kuin muutaman kerran vuodessa niin mei wenti.

Itseasiassa kävin ekaa kertaa tänä vuonna Oriental Pearlissä, Jin Maossa, ajelemassa Maglevilla, Longhuan temppelissä ja eläintarhassa. Jo tänäkin vuonna tutuksi tulleita kohteita olivat Yuyuan puutarha, Bund, Dongtai antiikkikatu, Jin jiangin huvipuisto, brunssi ja lukuisat feikkimarkkinat. Uusi tuttavuus oli Shanghain numero 1 sightseeing bussi. Tästä ja muista nähtävyyksistä lisää myöhemmin, sillä nyt on aika valmistautua Wapun viettoon!

Vaikka Shanghaita on jo viikon ajan hellinyt lämmin keli, niin varmistaakseni kerrankin lämpimän työväenjuhlan, niin suuntaan viettämään sitä tänä vuonna Manilaan (Filsut).

Oikein hyvää ja lämmintä Wappua kaikille!

1 comment:

Anonymous said...

Hih. Mä laskin joskus, että olen käynyt sekä Rijksmuseumissa että van Gogh -museossa nyt 10 kertaa. Kaikki vieraat haluavat niihin.