7.1.09

Truly Asia - Kuala Lumpur

Juuu...mainokset jatkavat tepsimistään (Malaysia - Truly Asia...). Malesia oli vuorossa joulukuun alussa ja tavoitteena päästä viettämään lämmintä ja pitkää viikonloppua Kota Kinabalulle. Ennen sitä oli kuitenkin edessä lyhyt pysähdys Kuala Lumpurissa.

Koska aikaa oli vähän oli valittava nähtävyyksien välillä. Koska kaksoistornit häämöttivät jo hotellihuoneen ikkunasta, niin päätimme pikapikaa visiteerata Menara KL tornissa.




Music.



Menara KL tower.




Better view for Twin towers.


Hah! I have been higher!

Vajaassa päivässä ei KL:ssä paljoa juhlita. Bisnessalue kaksoistornien ja Menaran välissä oli ainoa millä ehdimme pyörimään. Nopsaan kierrettynä alue vaikutti siistiltä, hienolta ja helpolta liikkua. Tosin kauhean kauas hotellista ei tarvinnut mennä niin jalkakäytävät kapenivat, ja pian huomasi kävelevänsä pikatien reunaa. KL ei ehkä ole jalankulkijan unelma, varsinkaan jos hotelli on syrjemmällä.



This time I got blue T-shirt.

Hotellia kannattaa siis valita huolella, loistava sijainti ei välttämättä tarkoita huippuhintoja. Vaikkei Malesia mikään halpistaivas olekaan. Iltapäivällä olimme jo taksissa matkalla kohti kenttää ja Kota Kinabalun konetta.

No comments: