18.3.07

Synttärit!

Hihhiii!!! Meikäläinen se täyttää tänään vuosia!!


Lahjojen lisäksi odotan vanhenemista innolla, koska haluan tulla:

- Päättäväisemmäksi. Vanhemmille naisille asioista päättäminen tuntuu olevan niin helppoa. Ja turha koittaa asettua kaiken kokeneen kärpän tielle.

- Välinpitämättömämmäksi asioita ja henkilöitä kohtaan, joilla ei ole elämääni mitään vaikutusta. Näin voi keskittyä oikeasti tärkeisiin aisoihin. Vanhemmat naiset ovat ignooraamisen maailmanmestareita.

- Itsevarmemmaksi. Elämänkokemus tuo tämänkin tullessaan. Sitä oppii, että on aina parhaan painoinen, pituinen, ryppyinen jne. juuri sellaisena kuin kulloinkin on.

- Varakkaammaksi. Niin se vaan on, ettei kukaan lukiossa ole rikkaimmillaan. Enää ei kaikkea tarvitse hankkia, vaan kaikki tarpeellinen on jo hankittu.

- Tyylikkäämmäksi. Oranssit hiukset, nenälävistykset, mustat minihameet ja punaiset maiharit on jo kokeiltu. Ajanmyötä oppii mistä pitää ja mikä itselleen sopii.

- Itsekkäämmäksi. Oppii ettei itsensä hengiltä raatamalla voita mitään. Vaikka Reiskalle joka päivä klo 7 löisi eteen kuuden ruokalajin illallisen ei se omaa elämänlaatua paranna. Kannattaa siis siirtyä keittiön puolelta kauneussalonkiin hemmottelemaan itseään. Ennen kuin on liian myöhäistä.



Hyvää syntymäpäivää minulle!

5 comments:

Anonymous said...

Onnea,

satunnainen lukija

Anonymous said...

Onnea, kohotan täällä punaviinilasin etänä! Toivottavasti lahjukset olivat iän mukaiset. :-)

Anonymous said...

Hauskaa syntymäpäivää!

Anonymous said...

Suuren suuret onnittelut!
..Toivottavasti juhliin kuului myös lasillinen Pina Coladaa... =)

Shanghaig said...

Kiitokset!!!
Pina Colada säästetään Vietnamin puolelle :-)