24.10.07

Puerto Galera

Tarkoituksena oli tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, mutta vierailu Puerto Galeran turisti-infossa oli lyhykäisyydessään valaiseva. Python-luola oli suljettu, ja sen tilalle oli rakennettu eläintarha, joka tosin oli sekin tähän aikaan vuodesta kiinni (?). Ehkä eläimet olivat lomalla odottelemassa turistisesonkia...


Puerto Galera.



Muelle pier.

Myöskään vesiputouksille ei päässyt, sillä sateiden vuoksi tiet olivat liian huonossa kunnossa. Hmmm. Ainoa paikka mihin onnistuimme kyydin kinuamaan oli loppujen lopuksi vuoren rinteella sijiatseva Ponderosa golf-kerho. Maisemien lisäksi tuli treenattua hieman lyhyitä lyöntejä.



Ponderosa golf-club.



Almost minigolf.

Päätimme myös vierailla White Beachillä, tarkastamassa paljon mainostettua hiekkarantaa. Kun saavuimme rannalle aallot olivat kuitenkin huikeat, ja oli sanomattakin selvää ettei uiminen tullut kysymykseenkään. Ihmettelimme aaltoja rantaravintolassa, ja seurasimme kuinka rannan kauppiaat juoksivat aaltoja pakoon.


No Sir, I didn't steel your goats. They followed me.



White beach.


Puerto Galerasta löytyi kuitenkin muutama mielenkiintoinen pikkuputiikki, joissa suoritimme matkamuisto-ostokset.



Shopping street.

Kun palasimme veneellä resorttiimme meitä odotti autio ranta. Kun ihmettelimme veneiden poissaoloa luottokuskimme kertoi että tuulee liikaa. Mutta hän kyllä voi viedä meidät seuraavana päivänä uuteen resorttiimme, mihin aikaan haluamme lähteä?

No comments: