26.10.07

Uusi resortti, uudet kujeet

Toinen resorttimme oli uuden uusi villa-resortti. Itseasiassa niin uusi että villat avattiin sen mukaan kun vieraita tuli. Esittely villat olivat vielä rempan alla, ja kun kysyimme onko villoissa telkkua, niin vastaus oli että telkku ym. hankitaan kunhan ensin saadan asiakkaita, jotta on rahaa hankkia tavaroita.Private resort?


What typhoon?

Olimme tinkineet itsellemme villan omalla pikku altaalla alennettuun hintaan, ja hieman jännitti noinkohan villa on valmis kun saavumme. Mutta no worries, kalusteet olivat paikallaan, ja villa oli sisustettu. Kaikki palvelut resortissa eivät pyörineet, mutta ravintola toimi, ja kokki oli halukas toteuttamaan toiveita myös listan ulkopuolelta, kunhan vain ilmoitti päivää aikaisemmin mitä mieli teki.Mmm, dinner time!
Oh boy they knew how to grill chicken!

Vaikka taifuuni oli jo pyyhkäissyt Filippiinien ohi tässä vaiheessa lomaa, niin ankarat tuulet jatkuivat. Mutta onneksi altaalla oli tyyntä.Little cousin......and his big cousin.Spider in paradise.Unlucky one with length of 10 cm from foot to foot. Sorry, its either me or you in the bed. And I really need my beauty sleep.

Ja ainahan lomalla jotain uutta pitää kokeilla. Yleensä se on jokin ruoka, mutta tällä kertaa päädyin kokeilemaan vesiurheilu, nimittäin kajaakilla melontaa. Aallot rajoittivat hieman reitin valintaa, mutta huonomminkin olisi voinut käydä. Päädyimme läheisen saaren asumattomalle rannnalle. Hmmm, yksityisranta :-)
I want to go...there!With this.And here we are!
Puerto Galeran ympäristö on helppo lomakohde. Tämä oli toinen visiittini Filippiineillä, ja sanoisin että pidin kuitenkin enemmän Leyten koskemattomuudesta. Erityistä viihdetarjontaa turisteille oli sieltä turha etsiä, mutta nähtävyydet ja luonto olivat vaikuttavampia kuin itäisellä Mindorolla. Lisäksi rannat ovat Puerto Galeran lähistöllä osittain pilattu valjastamalla ne lukuisten kaupustelijoiden, kymmenien sukelluskeskusten ja satojen veneiden käyttöön. Toisaalta Mindoro tarjoaa enemmän mahdollisuuksia aktiivilomailuun ja shoppailuun.

No comments: