16.9.06

Kotiutunut kissa

Eilen kisulin loma karanteenihotellin uima-altaalla päättyi, ja se pääsi tutustumaan uuteen kotiinsa. Karanteenihotelli vaikutti ainakin ulkoapäin siistiltä, ja uloskirjautuminen oli henkilökunnan avustuksella helppoa. Huoneiden tarjoamiin mukavuuksiin emme päässeet tutustumaan. Kisuli oli puhdas ja hyvässä kunnossa. Nyt kun karanteeniruljanssi on takanapäin, voin todeta ettei koko operaatio ollut niin vaativa kuin pelkäsin. Ainakaan käytännönjärjestelyjen takia ei lemmikkiä mielestäni kannata jättää tuomatta Kiinaan. Jos tämä blondi onnistui siinä, niin kyllä muutkin :-)

Kotona ruoka ja vesi maistuivat. Liekö kisulilla ollut rajut läksijäisjuhlat hotellilla? Uusi koti ihmetyttää vielä hiukan, mutta ketäpä ei tämä Kiinaan muutto vielä kummastuttaisi. Muuten aika kuluu sängyllä/sohvalla lekoillen, kehräten ja itseään putsaten. Liekö kisuli jopa parempi sopeutumaan kuin omistajansa?

5 comments:

Anonymous said...

Kiva kuulla että sait jo kissan kotiin! Nyt on varmasti kotoisampi olo kun on kaveri kehräämässä vieressä. :)

Mitenkäs paikallinen kissanruoka maistuu? Vai onko ylikansallisia tuotemerkkejä saatavilla?

Shanghaig said...

Kyllä on aika helpottunut olo. Nyt kun vielä matkalaukut purkaisivat itse itsensä...

Ylikansallisia merkkejä on saatavilla, kuivamuonaa monenlaista. Ruokakaupoista löytyy myös purkkiruokaa, mutta se on yleensä jonkin sortin kalaa. Lemmikkieläinosastot ovat tavarataloissa aikasta suppeat. Tarvikkeiden hankintaa varten täytyy mennä lemmikkieläinliikkeeseen. Niistä löytyy sitten erikoisempiakin muonamerkkejä.

Itse olen tutustuttanut kisulin mm. japanilaiseen ruokaan. Kiinalaista kissanruokaa en ole vielä löytänyt.

Anonymous said...

Kiva kuulla, että Miska on perillä emonsa hoivissa. Selvisikö missä mustassa aukossa se oli ollut jätön ja luovutksen välisen ajan ;).

Anonymous said...

Piti vielä tulla lisäämään, että ihan Suomessa oleskelevana kotirouvana mullakin on aikaa vaikka muille jakaa, joten enköhän ole vakiovieras tällä sun sivustolla. Mielenkiintoista mielenkiintoista...

Ja tuo taustaväri on mitä mainion sanoi P.O.D. mitä tahansa..

Shanghaig said...

Tietysti taustaväri on loistava ;-)